vineri, februarie 3

Bucurii

Ascult cu drag muzica pentru copii.

Citesc povesti si urmaresc pe facebook atat activitati pentru copii (teatru, povesti) - pentru ca in primavara vreau sa ii duc pe micuti la diferite activitati, cat si activitati hand made si nu numai, ale mamelor care lucreaza de acasa. Ma bate gandul sa fac ceva de acasa! Am multe idei si multe planuri, dar nu stiu ce voi alege, daca voi alege. Oricum in toamna ma intorc la scoala! Nu stiu ce sa fac cu micutii: sa le iau bona sau sa ii duc la cresa. Am sufletul greu, desi sunt constienta ca trebuie sa ma rup de ei la un moment dat. Nu stiu daca sa aleg catedra intreaga sau jumatate. Sunt multe intrebari pentru mine, dar nu ma sperii! Ma rog si bunul Dumnezeu ma va lumina. 

Am bucuria de a folosi carti senzoriale pentru micuti. Au inceput sa se prinda cum sta treaba cu ariciul si trage de figurile prinse cu arici. :)

Micutii iubesc cartile si sper sa ramana asa pasionati si cand vor creste! 

Uneori realizez ca le permit acces maxim la diferite obiecte. Imi place cand exploreaza imprejurimile. Sunt isteti si veseli, dar si creativi. Isi organizeaza locuri de joaca. Albia de spalat este un mic vapor pentru Horia. Ana pune pernele pe jos si se joaca. Sunt adorabili!

Bucurati-va de copii (fie ai vostri, fie ai rudelor sau ai prietenilor). Mergeti in vizita la copiii din spitale. "Taxiul cu bomboane" este o asocitatie care organizeaza evenimente de lectura si diferite activitati in spitale. Incercati! O fapta buna este atat de importanta pentru suflet!

Doamne ajuta si rugi ascultate!

Niciun comentariu: